Elkészítés: Az élesztőt felfuttatom, majd összegyúrom a többi hozzávalóval (kivéve a tojással), dagasztom, míg hólyagos nem lesz, majd lefedve kb. 3/4 órán át kelni hagyom.
Ekkor jól átgyúrom, és 4 felé osztom. 4 rudacskát formázok belőle, sütőpapírral bélelt tepsire rakom, megkenem a tojással, beirdalom.
A sütőbe egy kislábasban vizet teszek, majd 200-220 fokra melegítem elő. Beteszem a baguette-eket, s kb. 35 percig sütöm. (Nekem 10 perc után alufóliát kellett tennem a kenyérkék tetejére, mert féltem, hogy megég rajtuk a tojás.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.