A megmosott, szárazra törölt fogasfiléket kissé besózzuk. Vasserpenyőben felforrósítjuk az olajat, és oldalanként 2 percig sütjük rajta a halakat. Azután mindet kiszedjük, és melegen tartjuk.
A megmosott cukkinit felkockázzuk. A paprikákat kimagozzuk, a húsukat falatnyi darabokra vágjuk. A zöldségeket megpirítjuk a serpenyőben visszamaradt zsiradékon, majd meglocsoljuk a citrom kifacsart levével, és egy kevés sóval, továbbá borssal ízesítjük. Ezzel tálaljuk a fogasfiléket.
Citromgerezddel díszítve és egy kevés felaprított petrezselyemmel megszórva kínálhatjuk. Petrezselymes burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.