A hagymát, a kaprot és a petrezselymet megtisztítjuk és felaprítjuk. A paradicsomot kimagozzuk, és a cukkinivel együtt felkockázzuk. A hagymát 4 evőkanál olívaolajon megfonnyasztjuk, majd beleszórjuk a cukkinit és a paradicsomot. Néhány percig együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, a petrezselymet, a kaprot, a tejszínt, a vajat, a cukrot, a balzsamecetet és megsózzuk. Végül levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
A fogasfiléket megsózzuk és borsozzuk. A maradék olívaolajat felforrósítjuk, és ropogósra sütjük benne a halat. A tejszínes cukkinivel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.