A hagymát, a kaprot és a petrezselymet megtisztítjuk és felaprítjuk. A paradicsomot kimagozzuk, és a cukkinivel együtt felkockázzuk. A hagymát 4 evőkanál olívaolajon megfonnyasztjuk, majd beleszórjuk a cukkinit és a paradicsomot. Néhány percig együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, a petrezselymet, a kaprot, a tejszínt, a vajat, a cukrot, a balzsamecetet és megsózzuk. Végül levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
A fogasfiléket megsózzuk és borsozzuk. A maradék olívaolajat felforrósítjuk, és ropogósra sütjük benne a halat. A tejszínes cukkinivel kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.