A vékonyra szeletelt gombát a vajban sóval, borssal, finomra vágott petrezselyem zöldjével puhára pároljuk, hogy levét elfője.
A halat 6 részre vágjuk, besózzuk, majd a lisztbe, a tojások fehérjével elkevert egész tojásba és a morzsába forgatva a forró zsírban kirántjuk.
Elkészítjük a Mornay-mártást, mely a fenti anyagokból úgy készül, mint egy besamelmártás.
Egy nagy tálban szétterítjük az angolos parajt, erre helyezzük (nem közvetlen egymás mellé!) a rántott halat, tetejére elosztjuk a gombát, majd az egészet beborítjuk a Mornay-mártással. Végül meghintjük az 5 dkg reszelt sajttal, megöntözzük a 2 dkg olvasztott vajjal, és forró sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.