Elkészítés: Tegyük lábasba a polipot, öntsük rá a vörösbort, és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Adjuk hozzá a hagymát, a zellert, a kakukkfüvet és a babérlevelet. Főzzük közepes hőfokon 25 percig, majd szedjük ki a polipot egy tálba, és hagyjuk lehűlni, majd rakjuk egy zacskóba, és adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, olívaolajat, citromlevet. Rakjuk hűtőbe és pácoljuk legalább 2 órán keresztül.
A polipot aztán dobjuk forró grillre, és forgatva 4-5 percig süssük, ügyelve arra, hogy nehogy túlsüljön, mert a túlsült polip rágós!
Az öntethez a nyersanyagokat összeturmixoljuk, a polipot apró darabokra szeljük, hozzáadjuk a bambuszt, és az öntettel alaposan összekeverjük. Szezámmaggal és bazsalikom levelekkel díszítjük, hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.