Egy kisebb fazékban készítsük el a tölteléket: olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne az apróra vágott hagymát. Vegyük le a tűzről, keverjük hozzá a kenyérmorzsát, a feldarabolt barackokat, a kakukkfüvet, a citromlevet, a felvert tojást, majd sózzuk és borsozzuk.
A húsról vágjuk le a bőrét, és helyezzük egy rácsos tepsire. Kenjük be olajjal, borsozzuk, majd töltsük meg és tekerjük fel. Kössük át őket cérnával. Helyezzük a bőr mellé a rácsra, majd előmelegített sütőben süssük 180 °C-on 2 órán át.
A megsült húst vegyük ki a tepsiből. A kisült húslevet töltsük át egy serpenyőbe, adjuk hozzá a lisztet, és keverjük csomómentesre. Fokozatosan öntsük hozzá a húsleves alaplevet és a bort, majd 3 percig főzzük. A mártást szűrjük át, és tálaláskor öntsük le vele a karikára szeletelt töltött húst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.