Elkészítés: A tojásokat a porcukorral habosra keverjük 10 perc alatt elektromos habverővel. A vajat mikróban felolvasztjuk, és hozzákeverjük. A lisztet a sütőporral elvegyítjük, majd hozzákeverjük a citrom reszelt héját is, a tojásos masszába forgatjuk.
Egy 20×30 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük, a tésztamasszát belesimítjuk.
A barackot megmossuk, héját lehámozzuk, majd negyedekbe vágjuk, és a tészta tetején elosztjuk.
180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt, vagyis tűpróbáig világosra sütjük.
A mázhoz a porcukrot a baracklével a cukor felolvadásig keverjük, majd a kihűlt sütemény tetejére öntjük, elsimítjuk. A mázat hagyjuk megszáradni, utána szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.