Elkészítés: A túrót villával szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a darabolt marcipánt, a porcukrot, a vaníliás cukrot, az olajat, és jól összekeverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és kisebb adagokban a túrós masszához keverjük, és a szükséges mennyiségű /1-2 db/ tojással összeállítjuk a tésztát.
Lisztezett munkalapon kinyújtjuk, négyszögekre vágjuk. A négyzeteket megkenjük a baracklekvárral, és a sarkokat középre hajtjuk. Tejes tojássárgájával megkenjük, rátesszük a fél vagy negyed barackokat, megszórjuk a darabolt pisztáciával (vagy egyéb olajos maggal).
Előmelegített 180 °C fokos sütőben kisütjük. A hőfokot pár perc után alacsonyabbra vehetjük, mert a tészta gyorsan sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.