Az átöblített rizst bő, forrásban lévő, sós vízbe szórjuk, és lefedve kb. 30 perc alatt puhára főzzük. Ezután leszűrjük, és félretesszük.
A megtisztított pulykacombfilét kisebb kockákra felvágjuk, és nagy lángon fehéredésig sütjük azokat a felhevített olajon. Hozzáadjuk a megtisztított, átnyomott fokhagymát a meghámozott, lereszelt gyömbérrel együtt, hozzáöntünk egy kevés vizet, és kis lángon, kevergetve addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Közben egy kevés sóval ízesítjük.
A rizst összeforgatjuk a húskockákkal, végül megszórjuk a durvára vágott török mogyoróval, valamint egy kevés, felaprított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.