A petrezselymet és a hagymát apróra vágjuk. A hagymát kevés zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, és megsózzuk, megborsozzuk. Fedő alatt, közepes fokozaton fehéredésig dinszteljük.
Hozzáöntjük a kukoricát, összeforgatjuk, kevés vizet öntünk alá, és 5 percig lefedve pároljuk tovább. (Ha fagyasztott kukoricával készítjük, akkor több vizet tegyünk alá, és tovább főzzük fedő alatt, amíg meg nem puhul.)
Habarást készítünk: a laktózmentes tejfölt és a kukoricalisztet 2 dl vízzel, külön tálban, habverővel simára keverjük. Besűrítjük vele a kukoricás csirkét, és 5 perc alatt összefőzzük.
Amikor elkészült, hozzákeverjük a finomra vágott petrezselymet, és lefedve pihentetjük.
Tálalásnál a rizsre öntjük a ragut, és reszelt laktózmentes sajttal szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.