A húst sóval és borssal bedörzsöljük. A kétféle hagymát és zellert felszeleteljük, a répát és a gombát kockákra vágjuk. A fűszernövények leveleit durvára daraboljuk.
A 2 evőkanál olajat felforrósítjuk. Rászórjuk a rizst, és fehéredésig pirítjuk, majd 4 dl forró vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Serpenyőben felforrósítjuk a húshoz való olajat. A húst elősütjük rajta, majd az edényből kiemeljük, és félretesszük. A serpenyőben visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a hagymákat, majd hozzáadunk 1-2 evőkanál vizet, és a leragadt húspörköltet felkapargatjuk.
A húst visszatesszük a serpenyőbe, lefedjük, és fedő alatt 15 percig pároljuk. Ekkor a gomba kivételével hozzáadjuk a zöldségeket, és tovább pároljuk. Ha már majdnem kész, belekeverjük a gombát és a zöld fűszereket, és mindet puhára pároljuk. A húst falatnyi darabokra vágjuk, és összeforgatjuk a zöldségekkel és a rizzsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.