Elkészítés: A rizst szűrőben megmosom, egy kevés olajon megpirítom, aztán kétszer annyi vízzel felöntöm. Egy gerezd fokhagymát kés lapjával összetörök, és fél evőkanál sóval a rizshez adom. Amikor a víz fele elfőtt, a tisztított és szeletelt gombát is beledobom, összeforralom vele, aztán a tűzről levéve lefedve állni hagyom.
A lisztet forró olajon megfuttatom, de nem hagyom megbarnulni. Felengedem a tej felével, és habverővel csomómentesre keverem, aztán hozzáadom a maradék tejet. Hozzáöntöm a bort, belereszelek egy kevés citromhéjat, 1 gerezd fokhagymát és a sajtot. Folyamatos kevergetés mellett fölforralom, sózom, borsozom. Ha túl híg, akkor borral elkevert lisztet vagy keményítőt, ha túl sűrű, akkor bort öntök hozzá.
A csirkemelleket hosszában félbevágom, sóval, borssal és bazsalikommal ízesítem, nagyon forró olajon kisütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.