Elkészítés: A pisztrángot sózzuk, borsozzuk, citromlével bedörzsöljük, és legalább 30 percig a hűtőben pihentetjük.
Vajat olvasztunk egy serpenyőben, és ráhelyezzük az összevágott cukkinit, gombát, sárgarépát, színes paprikát. Gyors tűzön lepirítjuk, tejszínnel felöntjük és beforraljuk. A végén sózzuk, és frissen vágott petrezselyemmel ízésítjük.
Az olívaolajba beletesszük a bazsalikomleveleket, és megsütjük benne a pisztrángokat.
A zöldséges raguval körítjük a pisztrángot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.