Elkészítés: A nyers, meghámozott krumplit nagyon vékony karikákra vágom. Egy sor krumplikarikát egy kivajazott tűzálló tál aljára fektetek. A krumpliréteget ízlés szerint sózom, borsozom, apró vajdarabkákat teszek rá, majd reszelt sajttal meghintem, kevés tejföllel meglocsolom.
A sajtra megint krumpli, pici só, bors, vajdarabkák, aztán újra sajt, tejföl következik. Addig folytatom a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére sajt, a sajtra pedig vajdarabkák és tejföl kerüljenek.
A tálat szorosan lezárom alufóliával, és forró sütőben 50 percig sütöm. Végül az alufóliát levéve 10 percig pirítom.
Tetszés szerinti savanyúsággal, salátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.