Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágjuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk, majd teflon serpenyőben olajon hirtelen megkapatjuk. Ha megpirult a csirke, akkor félretesszük egy tálba.
A forró olajba beledobjuk a felszelt fokhagymát és a félbevágott paradicsomokat. Ezeket is megsütjük, a paradicsomról lehúzzuk a bőrét (könnyen lejön), ezt is sózzuk, borsozzuk, belecsipkedjük a bazsalikomleveleket, ízlés szerint öntünk hozzá Worcesterahire szószt és Tabasco szószt, citromlét, valamint vodkát. Visszatesszük a csirkehúst a serpenyőbe, 1 dl vízzel felöntjük és összerottyantjuk.
Főtt tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.