Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd 10 dkg cukrot adunk hozzá. A sárgáját kikeverjük a maradék cukorral, majd a kettőt összeforgatjuk. Beleszórjuk a diót és a morzsát, majd óvatosan összedolgozzuk. A tepsibe ostyalapot teszünk, ráöntjük a masszát, majd előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük, és a sütőben hagyjuk kihűlni.
A krém hozzávalóit összekeverjük úgy, hogy a kávét a végén cseppenként adjuk hozzá, majd rákenjük a tésztára, és 10 dkg pörkölt, vágott diót szórunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.