Elkészítés: A tésztához az étolajat 1 tojással, 2 dl tejjel és a cukorral felkeverjük, majd hozzáadjuk a sütőport, a kakaóport és a lisztet. Ebből közepesen sűrű, csomómentes tésztát készítünk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát. A tölteléket elkészítjük: a túróhoz hozzáadjuk a darát, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást és pici sót, összekeverjük. A tepsibe öntött tésztába egy evőkanállal (foltokban) belekanalazzuk a túrós masszát (mint ahogy a bocik foltjai, hiszen innen is ered a neve). Előmelegitett sütőben közepes lángon készre sütjük. Akkor van kész, ha a barna tészta már nem ragad a villára tűpróbakor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.