Bedörzsöljük a két darab húst sóval és őrölt babérral. Berakjuk egy kizsírozott kicsi tepsibe, mellédobjuk a meghámozott, cikkekre vágott hagymát, öntünk alá egy deci vizet. Alufóliával lezárjuk. 180 fokos sütőben jó 80 percet sütjük.
Közben megtisztítjuk a sárgarépát, felkarikázzuk. Sós vizet forralunk egy fazékban, beledobjuk az előkészített zöldséget, és 2-3 percig forraljuk. Kiszedjük, lecsöpögtetjük.
Ha már megpuhult a hús, levesszük róla az alufóliát. Mellédobjuk a répát, és még 20 percre visszatoljuk a 200 fokos sütőbe, ezalatt megsül a zöldség, megpirul a pecsenye.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.