A rakott tészta elkészítéséhez a tésztát a csomagoláson lévő utasítás szerint megfőzzük. A zöldségeket megtisztítjuk és apróra vágjuk.
Az olívaolajat felhevítjük, hozzáadjuk a hagymát, majd, amikor üvegesedni kezd a répát és a paprikát.
Végül pedig a cukkinit és a padlizsánt. Amikor a zöldségek megdinsztelődtek, hozzáadjuk a bort, és hagyjuk, hogy elpárologjon.
Ezután ráöntjük a paradicsomszószt, sózzuk, borsozzuk, majd pár percig főzzük a zöldségekkel. Végül hozzáadjuk a friss bazsalikomot.
A tészta felét a tepsibe tesszük, ráöntjük a zöldséges ragu felét, majd megint jöhet a tészta és a maradék ragu. A tetejét megszórhatjuk reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.