A padlizsánt megmossuk, a szárát levágjuk. Hosszában mindegyiket három szeletbe vágjuk. Megsózzuk, félretesszük.
Közben a kétféle hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A paradicsomot és a paprikát megmossuk, felkockázzuk. Felforrósítjuk az olaj felét, megfonnyassztjuk rajta a hagymákat, majd hozzákeverjük a többi zöldséget, és néhány percig pároljuk. Sózzuk és borsozzuk.
A padlizsánt szárazra töröljük, megpirítjuk kissé a maradék felforrósított olajon.
A szeleteket egymás mellé tesszük egy tűzálló tálba, rájuk halmozzuk a zöldséges keveréket, majd ráöntünk egy kevés vizet. Végül az egészet 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.