Hosszában félbevágjuk a padlizsánokat. Kikaparjuk a belsejüket, és felkockázzuk. Megsózzuk, és tűzálló tálba tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
A töltelékhez a darált húst forró olajon megpirítjuk. A paradicsomokat elnegyedeljük, a csilit kimagozzuk, és finomra vágjuk a hagymával és a fokhagymával együtt. A hagymát üvegesre pirítjuk a felforrósított olívaolajon, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a csilit, végül pedig a padlizsánkockákat. A töltelékhez keverjük a húst, a felaprított petrezselymet, a paradicsomot, végül megsózzuk és megborsozzuk ízlés szerint.
Az előkészített padlizsánfeleket megtöltjük a raguval, ráteszünk 1-1 db koktélparadicsomot, meghintjük reszelt sajttal és 180 fokon 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.