A megmosott padlizsánról levágjuk a két végét, majd vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk.
A megfőzött lecsöpögtett makaróni tésztát egyenletesen egy sütőtálba tesszük, rátesszük a padlizsán szeleteket, majd ráhalmozzuk az összegöngyölt sonkaszeleteket is.
Egy újabb réteg tésztát teszünk az edénybe, majd ha az edénymélységeengedi, ismét következhet egy-egy rétegben padlizsán és sonka. Végén szeletelt mozzarelllával zárjuk a sort.
A tojásokhoz hozzáöntjük a tejszínt, a petrezselymet, a zúzott fokhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, majd alaposan felverjük. Ezt az öntetet óvatosan ráöntjük a tésztára, tetejére reszelt sajtot teszünk.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.