A tejszínt és az alaplevet egy kevés sóval alacsony lángon a felére sűrítjük. A tűzről levévehozzáadjuk az elhabart tojást, egy kézi vagy gépi habverővel alaposan összekeverjük, majd visszatesszük a tűzhelyre, és közepes lángon, pár perc alatt krémesre főzzük.
A gombákat megtisztítjuk, feldaraboljuk, és egy kevés olajon megpirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majoránnával fűszerezzük, majd hozzáadjuk a felaprított sonkákat is. Ha már a gombák megpuhultak, félretesszük.
A lasagne tésztalapokat forrásban lévő vízbe dobjuk 1-2 perce, majd leszűrjük.
Kivajazunk egy tepsit. Lerakunk egy réteg tésztát, rákenjük a krémet, majd megszórjuk a sajtokkal, jöhet a gomba és megint a tészta - addig rétegezzük, amíg van alapanyag.
A végén, a tészta zárja a sort, a maradék krémet még ráterítjük és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt aranybarnára sültjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.