A csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kakukkfűvel.
Serpenyőben felforrósított olajban fehéredésig pirítjuk mindkét felét, hozzáadjuk a kézzel megroppantott fokhagymát és a fehérbort, majd néhány percig pároljuk. Ha a hús kellően megsült 2 vékony szelet vajat teszünk a serpenyőbe, hogy a szaftja besűrűsödjön.
Amikor a hús elkészült, egy másik serpenyőben olajat hevítünk, hozzáadjuk a felkockázott sárgarépát és sütőtököt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük az apróra vágott padlizsánt, cukkinit és lilahagymát. Sózzuk, borsozzuk, néhány percig pároljuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát és a félbevágott koktélparadicsomot, végül készre pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.