1.
Az újhagymát megtisztítjuk, majd csíkokra vágjuk.
2.
A csirkemellet felvágjuk apró kockákra.
3.
A wokban felmelegítjük a Shan’shi földimogyoró olajat, majd puhára sütjük benne a csirkét és az újhagymát.
4.
Felkockázzuk a paradicsomot, apró kockára vágjuk a fokhagymát. Összezúzzuk a fekete borsot. A paradicsomot, a fokhagymát és borsot a csirkéhez adjuk és magas hőfokon az egészet jól átsütjük.
5.
Hozzáadjuk a Shan’shi kókusztejet és ízlés szerint fűszerezzük gyömbérrel, korianderrel, köménnyel és sóval. Körül-belül 10 percig párolódni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.