Elkészítés: A húst letisztítjuk, majd kevés forró olajon, minden oldalát 1,5-2 perc alatt kérgesre sütjük.
A sütőt előmelegítjük 100 fokra.
A burgonyákat meghámozzuk, megsózzuk.
Egy tálcára szórjuk a durvára darált borsot, ebbe forgatjuk a szűzpecsenyét, majd megsózzuk, egy alufóliára átemeljük, bazsalikomlevelekkel körberakjuk, a fóliát lezárjuk, majd az egészet a hőálló tál közepére tesszük. A burgonyát köré rakjuk, majd olajjal meglocsoljuk.
Lefedjük az egészet alufóliával, és 3,5 órát 100-120 fokon sütjük. Ezután a fóliát levesszük a tetejéről, és légkeveréssel további 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.