A meghámozott almákat lereszeljük egy nagy lyukú reszelőn, majd szűrőbe tesszük, alaposan kinyomkodjuk, és meglocsoljuk a citrom kifacsart levével.
A tojásokat felhabosítjuk a cukorral, és alaposan összedolgozzuk az almával. Hozzákeverjük előbb a sütőport, azután apránként a lisztet. Az így kapott tésztát 30 percig pihentetjük. Ha túl sok levet engedne az alma, adunk hozzá még egy kevés lisztet.
Felforrósítjuk az olajat, és két evőkanál segítségével kis halmokat szaggatunk bele a masszából. Mindet aranybarnára sütjük, majd konyhai papírtörlőre szedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.