A joghurtot egy edénybe öntjük, és belenyomjuk a fokhagymát. A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, hogy jobban tapadjon rá a joghurt, majd enyhén besózzuk, ízlés szerint borsozzuk, végül a joghurtos pácba rakjuk, és lefedve egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
A kukoricapelyhet összetörjük, majd átrakjuk a tört kukoricapehelybe, és jól rányomkodjuk, hogy lehetőleg mindenhol takarja.
Egy tepsire sütőpapírt teszünk, oda sorakoztatjuk a bundázott csirkecombokat. Kevés olajjal megspricceljük vagy megcsepegtetjük, és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 35-40 perc alatt szépen megsülnek.
A hús omlós lesz, a bundája pedig finom ropogós. Petrezselymes, snidlinges párolt rizzsel vagy sült burgonyával tálaljuk. Joghurtos, szegedi fűszerpaprikás-snidlinges dresszinget kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.