Elkészítés: A burgonyát lereszelem, majd liszttel, tojássárgával, ételízesítővel, zúzott fokhagymával, őrölt borssal összekeverem.
A hússzeleteket először lisztbe, majd a burgonyás masszába mártom. Bő, forró olajban kisütöm, és tűzálló tálban egymás mellé rakom. Tetejükre 1-1 kanál tejfölt kenek, reszelt sajttal és petrezselyemmel megszórom. A húst annyi időre forró sütőbe teszem, amíg a sajt ráolvad a tetejére.
A gombás tésztához a vöröshagymát és a fokhagymát megfonnyasztom kevés zsiradékon, majd hozzárakom a felaprított gombát, hozzáöntök kevés vizet és a fűszereket, majd lassú tűzön addig párolom, amíg a leve elfő. Ezután belekeverem a tejfölt, hagyom egyet forrni, majd sós vízben kifőzött tésztával összekeverve tálalom a borzas szelet mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.