Elkészítés: A burgonyát lereszelem, majd liszttel, tojássárgával, ételízesítővel, zúzott fokhagymával, őrölt borssal összekeverem.
A hússzeleteket először lisztbe, majd a burgonyás masszába mártom. Bő, forró olajban kisütöm, és tűzálló tálban egymás mellé rakom. Tetejükre 1-1 kanál tejfölt kenek, reszelt sajttal és petrezselyemmel megszórom. A húst annyi időre forró sütőbe teszem, amíg a sajt ráolvad a tetejére.
A gombás tésztához a vöröshagymát és a fokhagymát megfonnyasztom kevés zsiradékon, majd hozzárakom a felaprított gombát, hozzáöntök kevés vizet és a fűszereket, majd lassú tűzön addig párolom, amíg a leve elfő. Ezután belekeverem a tejfölt, hagyom egyet forrni, majd sós vízben kifőzött tésztával összekeverve tálalom a borzas szelet mellé.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.