A tejben elkeverünk egy evőkanál cukrot, és felfuttatjuk benne az élesztőt. Közben összekeverjük a lisztet, a sót, a maradék cukrot és a vajat, majd hozzáöntjük a felfuttatott élesztőt és dagasztjuk.
Kb. fél óra alatt a kétszeresére kelesztjük és egy nagy hengert formálunk belőle, majd 16 db-ra osztjuk, a kis darabokból szintén hengert formázunk, és csigába tekerjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, lekenjük tojással, majd ízlés szerint szórhatunk rá cukrot (jégcukrot, kristálycukrot). Előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.