1. A marinád: A vaj felét olvassza meg egy kis serpenyőben közepes hőfokon, adja hozzá a fokhagymát és a gyömbért, és pirítsa 2-3 percig, vagy amíg üveges nem lesz. Adja hozzá a limette-levet, a szójaszószt és a Sambal Oleket, majd az egészet forralja fel. Végül adja hozzá a maradék vajat, és keverje, amíg el nem olvad. Szobahőmérsékleten hagyja kihűlni.
2. Alaposan öblítse le a csirkeszárnyakat hideg folyó víz alatt, és papírtörlővel törölje szárazra. Helyezze a szárnyakat egy tálba, és öntse rá a marinádot, majd forgassa meg benne. Fedje le folpakkal, és kb. 3 órára helyezze hűtőszekrénybe.
3. A mártás: Villával nyomja szét a sajtot egy közepes tálban, adja hozzá a majonézt és a borsot, és keverje össze. Folpakkal takarja le, és rövid időre helyezze a hűtőszekrénybe.
4. Vegye ki a csirkeszárnyat a hűtőből, és öntse le róla a marinádot. Grillezze direkt módszerrel, magas hőfokon kb. 4 percig, félidőben fordítsa meg.
5. Tálaláshoz helyezze a mártással teli tálat egy nagyobb tányér közepére, és rendezze köré a csirkeszárnyakat.
Előkészítési idő: 25 perc + 3 óra marinálás
Grillezési idő: 4 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.