Elkészítés: A gyömbért, a hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, finomra aprítjuk. A chilit apró karikákra vágjuk. A gombákaz aprítjuk, ha szükséges. A paprikát elnegyedeljük, kimagozzuk, finom csíkokra vágjuk. A padlizsánt megpucoljuk, hasábokra vágjuk, a kínai kelt vékonyan felcsíkozzuk. A cukorborsót egészben használjuk.
3 evőkanál olajat egy wok-ban nagyon melegre felhevítünk. A hagymát, a gombákat, a paprikát, a padlizsánt és a cukorborsót magas láng mellett, alkalmanként kavarás mellett 2-3 percig sütjük. A maradék olajat hozzáadjuk. A chilit, a fokhagymát, a gyömbért és a kínai kelt is hozzáadjuk, és 2 percig együtt sütjük. Szójaszósszal és alaplével felöntjük, jól átforgatjuk, majd a kevés hideg vízben feloldott keményítővel kicsit megkötjük.
A fogasfiléket egy papírtörlőkendővel megszárítjuk, kb. 2 cm vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A habosított tojásfehérjét a liszttel összeforgatjuk, picit sózzuk, majd a halcsíkok a masszába mártjuk, hogy jól bevonja. Forró olajba csúsztatjuk a halcsíkokat, és 4-5 perc alatt ropogósra sütjük. A halat az olajból kivesszük, konyhai törlőkendőn lecsöpögtetjük, és a wokzöldségekkel szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.