Elkészítés: A meghámozott, sós vízben puhára főzött burgonyát áttörjük, majd tejjel, tejföllel pürészerűen elkeverjük, és hagyjuk kihűlni. Lisztet adunk hozzá, aztán egyenként a tojásokat, és szükség szerint tejjel higítva sűrű, de folyékony palacsintatésztává keverjük. Fél órát állni hagyjuk, majd kiolajozott serpenyőben kisütjük.
A margarinon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a gombát. Sóval, borssal fűszerezzük, és addig pároljuk, míg a leve elfő. A gombához hozzákeverjük a Knorr serpenyős gombás csirke Rafinériát és a tejszínt, majd kiforraljuk.
A melegen tartott ropogós palacsintákat tányérokra tesszük, tejszínes gombát kanalazunk rájuk, és petrezselyemmel, paprikacsíkokkal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.