Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk. Sós vízben feltesszük főni, kb. 7 percig forraljuk, majd hozzáadjuk a borsót, és további 3 percig főzzük. Lecsepegtetjük, és egy nagy tálban hagyjuk kihűlni. A krinolint kevés vízben feltesszük főni, 5 percig forraljuk, kivesszük a vízből, és vastagabb karikára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, és húsát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, a paprikát, és üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk az ecetet, 2-3 evőkanál vizet, a mustárt, az őrölt köményt, sót, őrölt borsot, és kevergetve felforraljuk. A burgonyát és a krinolint összekeverjük, a forró öntetet a burgonyás keverékre öntjük, és óvatosan összeforgatjuk, hogy az öntet mindenütt átjárja. A snidlinget leöblítjük, karikákra vágjuk, megszórjuk vele a salátát, és melegen vagy hidegen tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 352 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.