Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk. Sós vízben feltesszük főni, kb. 7 percig forraljuk, majd hozzáadjuk a borsót, és további 3 percig főzzük. Lecsepegtetjük, és egy nagy tálban hagyjuk kihűlni. A krinolint kevés vízben feltesszük főni, 5 percig forraljuk, kivesszük a vízből, és vastagabb karikára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, és húsát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, a paprikát, és üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk az ecetet, 2-3 evőkanál vizet, a mustárt, az őrölt köményt, sót, őrölt borsot, és kevergetve felforraljuk. A burgonyát és a krinolint összekeverjük, a forró öntetet a burgonyás keverékre öntjük, és óvatosan összeforgatjuk, hogy az öntet mindenütt átjárja. A snidlinget leöblítjük, karikákra vágjuk, megszórjuk vele a salátát, és melegen vagy hidegen tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 352 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.