A burgonyákat alaposan lesúroljuk, és a nagyobbakat félbevágjuk. Forrásban lévő, sós vízben 20-25 percig főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk kihűlni. Megtisztítjuk és megmossuk a zellert, majd vékony szeletekre vágjuk. A zöldjét is feldaraboljuk. Meghámozzuk és kimagozzuk az avokádót. A gyümölcs húsát a citromlével, a tejföllel és a mustárral pürésítjük. Sóval, borssal és cukorral erősen megfűszerezzük. Elkeverjük a burgonyával és a zellerrel, majd rászórjuk a zellerzöldet. A lazacot előmelegített sütőben 175 fokon (3. fokozaton) 5-8 percig melegítjük, majd a salátával együtt tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.