Elkészítés: A spárgát szobahőmérsékleten kiolvasztjuk. A sajtból 12 egyforma hasábot vágunk. A lasagne lapokat nagyon bő, sós, forrásban lévő vízbe tesszük, és 4-5 percig főzzük. Óvatosan leszűrjük, és a lapokat egymás mellé fektetjük. Minden lapra két szelet sonkát, két szál spárgát és egy-egy sajtdarabot teszünk. Szorosan feltekerjük, és tepsibe tesszük.
A tejszínt összekeverjük a maradék lereszelt sajttal, a tojások sárgájaval, és ízesítjük őrölt szerecsendióval. Ezt a keveréket a tésztára öntjük, és 180 fokos sütőbe téve 40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.