Elkészítés: Az alaptészta hozzávalóiból piskótát sütünk a következőképpen: a tojásokat különválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, lassanként hozzáadjuk a kristálycukrot, tovább verjük, majd lassanként hozzáadagoljuk a hideg kávét. Ha kemény a hab, óvatosan belekeverjük a liszttel elkevert kávét és a szódabikarbónát. Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
A krémekhez a pudingokat (külön-külön) elkeverjük kb. fél dl tejben, a többi folyadékot felforraljuk, majd folytonos keverés mellett ráöntjük a tejjel elkevert pudingra, majd készre főzzük, hagyjuk kihűlni. A vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingokat. Tovább keverjük. Kb. 15 percre mélyhűtőbe tesszük, majd tovább keverjük gyorsfordulatú keverőgéppel. Ha már minden kihűlt, mindent kikevertünk, kezdődhet a torta összeállítása.
A piskótát kettévágjuk, a kávékrém 1/3-át rákenjük az alsó lapra, majd a babapiskótát beleforgatjuk a kávésszirupba, majd megkenjük az egyik oldalát fehér krémmel, és élére állítgatva ismételjük, amíg befedtük az alsó lapot. A maradék fehér krémet elkenjük a babapiskótákon, ügyelve, hogy ne maradjon sehol rés. Majd a felső lapra rákenünk 1/3-ad kávékrémet, és ráborítjuk a tortára. A maradék 1/3-ad kávékrémmel bekenjük az egész tortát, legalább 6 órára hűtőbe tesszük. Díszítése tejszíhabbal vagy csokimázzal lehetséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.