Elkészítés: A marhahúst felkockázzuk akkorákra, mintha sima pörköltnek szánnánk. A répát meg a vöröshagymát felkarikázzuk.
Először serpenyőben kb. fél dl olajat hevítünk, és a húst hirtelen pirosra sütjük. Jöhet ugyanígy a répa és a vöröshagyma is. Ha kell, még mehet hozzá egy kevés olaj fokozatosan. Több részletben csináljuk, és a legmagasabb hőmérsékleten, mert nem célunk a párolás, csak egy pírított pörkös bevonat mindhárom összetevőn. A végén az egészet egy nagy lábasban vagy sütőtálban összekeverjük és sózzuk.
A sört, a mustár és a ketcupot (én csípőset szoktam, hát nem rontja el) egy tálban kikeverjük, és a húsos keverékre öntjük. Mehet bele 3-4 babérlevél jól összetördelve, hogy mindenhová jusson, és lefedve irány a sütőbe kb. 3 órára.
Tejföllel és friss kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.