Tegyünk a tejbe 6 evőkanál chia magot. Használhatunk mandula-, vagy más növényi tejet is, ízlés szerint, így a laktózérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják!
Hagyjuk állni legalább 15 percet, ha gyorsan fogyasztanánk, de az igazán pudingos hatásért minimum egy órát pihentessük. Ennyi idő alatt megdagadnak a magok és kocsonyás állagot vesznek fel. Akár előző nap este is elkészíthető, semmi baja nem lesz, ha csak reggel fogyasztjuk. Persze tegyük hűtőbe!
Ízesítsük kakaóporral, mézzel, idénygyümölcsökkel a tökéletes íz-, energia- és vitaminbomba hatásért. A gyümölcsöket pürésíthetjük almareszelőn, és így is hozzáadhatjuk a pudinghoz!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.