Az apróra vágott hagymát és fokhagymát kókuszzsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát és tovább pirítjuk. Közben a leveskockát 1/2 liter vízzel elkészítjük.
A hagymás-paprikás keverékhez hozzáadjuk a húst és fehéredésig pirítjuk, majd ráöntjük a kockázott paradicsomkonzervet, és kb. 10 percig főzzük. Utána mehet rá a fűszerkeverék, a kukorica, a bab, és igény szerint egy kis só. Annyi alaplével felöntjük, ami épp ellepi (lehet, hogy kevesebb is elég, mint 1/2 liter), lefedjük, majd készre főzzük.
Köretként teljes kiőrlésű kenyér, de akár bulgur, kuszkusz vagy rizs is megfelel. Ízlés szerint extra chilivel is megbolondíthatod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.