Elkészítés: A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, a hártyás, inas részeket bevagdossuk, majd befűszerezzük. A fokhagymát apróra vágjuk. A befűszerezett tarját egy edénybe tesszük, megszórjuk a fokhagymával, és olajjal leöntve 1-2 napig pácoljuk.
A szalonnából 4 darab kb. 6-8 cm hosszú, 1 cm széles szeletet vágunk. Hosszában középen egyszer, keresztben 4-5 helyen bevágjuk. Egy serpenyőben kisütjük, majd félretesszük.
A visszamaradt zsírban szép pirosra sütjük a tarját. A sült szalonnaszeleteket /előzőleg pirospaprikába mártva/ a húsra helyezzük. Sült burgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.