Keverjünk sima tésztát a lisztből, a tojásokból, a tejből és 1 csipet sóból. Adjuk hozzá a citromhéjat és néhány csepp citromlét. Pihentessük a masszát 1 órán keresztül.
A tejfölt keverjük simára a mézzel és egy kevés citromlével. Az átválogatott fekete áfonyát gondosan mossuk meg, csepegtessük le.
Vékonyan kenjünk ki olajjal egy serpenyőt, forrósítsuk fel, és süssük ki benne a palacsintákat a szokott módon. Tekerjük fel mindet, majd éles késsel vágjuk fel 3 cm vastag szeletekre. Rendezzük azokat 4 db tányérra, locsoljuk meg egy kevés tejfölös keverékkel, végül szórjuk meg a kétféle áfonyával. Egy kevés porcukorral meghintve és néhány citromfűlevéllel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.