A szilárd és a folyékony hozzávalókat két külön tálba tesszük és összekeverjük, majd a két tál tartalmát összeforgatjuk.
Egy sütőpapírral bélelt vagy kikent és -lisztezett tepsibe beleöntjük a masszát, majd 180 fokra előmelegített sütőben, 25-30 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e. Ízlés szerint díszíthetjük tejszínhabbal, sziruppal, pörkölt mandulával, dióval.
Ez a citromos sütemény a jógások körében a Gyertyafényes Karácsonyi jógagyakorláson hatalmas siker volt - többen jelezték akik sok éve fogyasztják a süteményeimet, hogy ez az első 3 - ban benne van:) A recept alapvetően nagyon egyszerű, mert nem kell külön krémet készíteni mégis csodás az eredmény és senkinek nem hiányzik belőle a krém. A recept könnyedén elkészíthető tortaformában is - a mennyiség egy nagyméretű szögletes tepsi vagy nagyméretű tortaformára van.
1 bögre = 2,5 dl
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.