50 ml vízbe szórjunk bele 50 g porcukrot, és főzzük sűrű sziruppá. Adjuk hozzá a citrom levét, a citromlikőrt és az instant kávét, majd keverjük jól össze és hagyjuk kihűlni.
A mascarponét dolgozzuk össze a túróval, a tejföllel és a vaníliás cukorral, majd adjuk hozzá a tojássárgákkal alaposan összekevert porcukrot.
A citomos-kávés keverékben áztassuk meg a piskótákat, majd rakjuk őket egy hosszúkás, mély forma aljára. Erre tegyünk egy réteget a krémből, majd újra a piskótából és újra a krémből.
A tiramisut tegyük hűtőszekrénybe, tálaláskor díszítsük reszelt citromhéjjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.