Elkészítés: A lefagyasztott tőkehalszeleteket sütés előtt kb. 1 órával kiveszem a mélyhűtőből.
Egy nagyobb serpenyőben erős lángon vajat olvasztok, az olvasztott vajban a zúzott fokhagymát elkeverem, majd a félig kiengedett tőkehalszeleteket ebbe teszem. A szeleteket oldalanként sózom, borsozom, meghintem majorannával, és rájuk facsarom a citrom levét. Kb. 8-10 perc alatt készre sütöm. Amennyiben sütés közben a nedvességet pótolni szükséges, egy kis sörrel felöntöm.Akkor van kész, mikor a hal teljesen kifehéredik és a széle enyhe aranybarnára sül.
Friss vágott salátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.