Piskótához a tojásokat cukorral fehéredésig verjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet majd 170 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.Majd hűtjük.Addig a krémet elkészítjük.Vajat a porcukorral, vaníliás cukorral feheredesig habosra keverjük.Hozzá adjuk a citrom levét, héját, joghurtokat, túrót és a felvert tejszínt.Ízlés szerint lehet még hozzá adni cukrot, ha valaki édesebben szereti.Én nem tettem bele, jobban szeretjük ha érezni a citromos ízt.Zselatint vízbe áztatjuk, majd ki nyomjuk és langyosra melegítjük.Hozzá adjuk a krémhez.Aki szeretne, tehet mazsolát is a krémbe. Közben a kihűlt piskótát 3 lapra vágjuk.Az első lapra öntjük a krém 1/3 részét, rá a másik lap, megint 1/3 krém majd a teteje és erre a maradék krém, illetve az oldalát is ezzel kenjük meg. Olvasztott csokival, tejszínnel díszítjük.Rá rakjuk a gyümölcsöket.Hideg helyen legalább 5 órát hűlni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.