Elkészítése: Apróra vágjuk a citromhéjat. Feldaraboljuk a 22,5 dkg bevonót, és felolvasztjuk a tejszínben. Hozzákeverjük a cukrozott és a reszelt citromhéjat és a citromlevet, és legalább 4 órára hűtőbe tesszük, hogy megkeményedjen. Kézi robotgép habverőjével krémesre keverjük a masszát. Két teáskanál segítségével egy alufólialapra kis halmokat készítünk, majd egész éjszakára hűtőbe tesszük őket. Hosszában félbevágjuk a pisztáciákat. A maradék tortabevonót feldaraboljuk, és vízfürdőben felolvasztjuk. Bevonjuk vele a halmokat, és fél-fél pisztáciával díszítjük. Hagyjuk megszáradni, és fogyasztásig a hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.