Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, másnapig állni hagyjuk, majd 5 lapot nyújtunk belőle. A lapokat külön-külön megsütjük. Vigyázat! A vékony tészta hamar megsül! Mivel kakaós, a színe sem igazán mutatja, ha már kész. Előmelegített sütőben közepes lángnál a középső rácson 3-4 perc. (Kb. annyi idő alatt nyújtod ki és formázod a tepsidre a következő lapot is. :))
A krémhez valókat jól kikeverve felfőzzük, majd amikor kihűlt, a lapokra kenjük. (A legfelső réteg tészta legyen.)
Nem lehet azonnal fogyasztani, mert ez a tészta akkor jó, ha 1 napig áll, de ahhoz, hogy megkóstolhassuk, elég hagyni legalább 3 órán át pihenni. (De annyit feltétlenül !) :)
Jó étvágyat hozzá! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.