Elkészítés: A csicseriborsót elkészítés előtt fél nappal beáztatjuk. A vöröshagymát kockára vágjuk, és az olívaolajon üvegesre pároljuk, majd rátesszük a kockára vágott paradicsomot és a csicseriborsót. A fűszerekkel ízesítjük és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Úgy két órán át pároljuk, figyelve, hogy a víz soha ne fogyjon el róla. Közben előírás szerint megfőzzük a rizst, tálon koszorúba rendezzük, a közepébe tesszük a csicseriborsót, és így kínáljuk.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.