Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom. A sárgáját a cukorral habosra keverem, majd hozzáaadom a melegvizet, és tovább keverem. A fehérjéket kemény habbá verem, majd a sütőporos liszttel felváltva a tojássárgához keverem. Kivajazott, kilisztezett tepsiben (21*33 cm-es, magasfalúban szoktam sütni) 180-200 fokon megsütöm.
A csipkebogyólevet a vízzel felteszem főni, majd a vaníliás pudingokat - feloldás után - belevegyítem, felforralom, cukrozom, rövid hűlés után a piskótára öntöm, és hagyom kihűlni. A tejszínhabot a habfixálóval és a vaníliás cukorral felverem, majd a kihűlt sütin egyenletesen elosztom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.